Egy kellemes séta például jó hatással lehet ránk, hiszen kiszakadhatunk a hétköznapi mókuskerékből. De akár elmehetünk városnézésre is, netalán biciklizni vagy kirándulni. Bármire is szánjuk rá magunkat, fontos, hogy csak a megfelelő cipőben induljunk útnak. Egy rosszul választott lábbeli ugyanis elronthatja az élményt. A következő cikkben megtudhatod, hogyan érdemes választani a különféle tevékenységek esetében!

Séta vagy túra?

Sétálni csak megfelelő cipőben menj, olyanban, ami jól tartja a lábad! Az sem utolsó, ha divatosan díszített darabról van szó, ezt különösen a hölgyek igénylik! A Remonte, a Rieker, a New Balance, az Ara és a Skechers márkák cipői mindkét feltételnek eleget tesznek.

Ha esetleg túrázni, bringázni mennél, akkor lényeges igazodni az adott évszakhoz is! Nyáron egyértelműen a légáteresztő darabok ajánlottak, de az átmeneti időszakban sem árt figyelembe venni, mennyire ázik át a cipő. Tudniillik, nem mindegy, hogy vízhatlan vagy vízálló-e a lábbeli.

Cipő a futni vágyók számára

Először azt gondold át, hogy milyen terepen fogsz majd futni, ugyanis ehhez igazodik majd a lábbeli talpa is.

Az aszfalton történő futáshoz többnyire a rugalmasabb, könnyebb és megfelelően párnázott darabok ajánlottak, amelyek kellően tompítják majd az ütéseket, becsapódásokat és azok lábra gyakorolt hatását. A LifeStyleShop webáruház Skechers cipői között férfiak és nők egyaránt megtalálják az ehhez ideális lábbelit.

Ha a természetben futnál, akkor a terepfutó cipő ajánlott. Ez erősen tartja a bokát, és a talpa is sokkal barázdáltabb. Ennek köszönhetően kevésbé csúszik a talpa. Ilyen futócipőket a New Balance márka kínálatában találhatsz!

Ha rendszeres és hosszan tartó futásról van szó, érdemes jobban utánajárni a témának, megvizsgálni lábunkat. Például, hogy milyen irányba dől, lábboltozatunk megfelelő ívű-e és így tovább.

Ha sportolási célra vásárolsz cipőt, akkor mindig érdemes egy számmal nagyobb lábbelit venni!

null

Érvek a Skechers mellett

A Skechers már 1992 óta szolgálja ki a gyereket, nőket és férfiakat cipőkkel. Profiljuk részét képezik a minőségi sportcipők is. A lábbelik legnagyobb előnye, hogy egyszerre kényelmesek, rugalmasak és divatosak is.

Több speciális technológia is a nevükhöz fűződik. Az egyik a memóriahabos talpbetét, amely támogatja az egész nap álló vagy mozgó emberek életét. Technológiájuk közül pedig kiemelhető még az ún. GO Pillars, amely a rázkódások elnyeréséért felelős, továbbá a szabad lépteket biztosító GOwalk 3 vagy a magas szintű párnázottságot támogató GOga Mat technológia is kiemelendő.

Címkék: skechers, cipő, reklám