Vállalkozóként könnyen abban a helyzetben találhatjuk magunkat, hogy nincs kivel megbeszélni problémáinkat, sokszor a családtagok és barátok nem tudnak üzleti kérdésekben segítséget adni. Legyen szó akár egy most induló vagy egy régóta működő, ám változtatásra szoruló vállalkozásról, vannak helyzetek, amikor jól jön egy hozzáértő ember tanácsa. A VINTER csapata ezt jól tudja, és éppen azzal a céllal jött létre, hogy segítsék az ehhez hasonló problémával küzdő vállalkozásokat, és megoldást kínáljanak nekik.

A vinter.hu oldalon elérhető „Virtuális Inkubációs Tér” egy pécsi kezdeményezés, amelyet az Eco-Cortex Kft. egy több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadó cég hozott létre. A szolgáltatás a cég KKV-k fejlesztésében szerzett tapasztalatain alapul és hasznosítja kiterjedt kapcsolatrendszerét a vállalkozásokat segítő szakemberek körében.

Tudatos tervezés induló vállalkozások számára

Ahhoz, hogy egy vállalkozás hosszabb távon is fenn maradjon és fejlődjön, mindenképpen szükséges előre tervezni. A VINTER inkubációs tere többek közt olyan dolgokban nyújt segítséget, mint a megfelelő cégforma kiválasztása, valamint a pénzügyi és üzleti tervek elkészítése.

A fejlődés útján

Minden vállalkozásnak megvan a saját életciklusa, amit érdemes szem előtt tartani a piaci pozíció megtartása és javítása érdekében. Ezen ismeretek birtokában tudhatjuk, hogy mikor jött el a termékfejlesztés vagy éppen az online piacra lépés ideje. A VINTER csapatának szakértői segítenek megtalálni a fejlődés és a megoldás felé vezető utat.

Szakértői segítség

Időnként még a legkiválóbb cégvezetőnek is szüksége lehet szakértői segítségre a továbblépéshez. A VINTER csapatában tapasztalt szakértői gárda dolgozik, akik képesek orvosolni a különféle problémákat, megteremtve a hozzájuk forduló vállalkozásoknak a további fejlődési lehetőségeket és az optimális cégműködést.

Interaktív segítség, mentori támogatással

A portálon mindenki megtalálja a számára optimális szolgáltatási csomagot, a fejlesztés egy interaktív űrlap segítségével, mentori támogatással zajlik. A STARTER csomag segít, hogy egy ötletből értékesíthető termék váljon, a JUMPER átlendít az akadályokon a fejlődés érdekében, a POWER támogatja az átszervezéssel és generációváltással járó feladatok megoldását. A CLEVER csomag személyre szabottan kínál megoldást a problémás szakterületen.

Regisztráljon a vinter.hu oldalán!

Címkék: vinter.hu, tanácsadás, szakértő, vállalkozás, reklám