A 2010 januárjában alakult In Medias Brass rézfúvós kvintett és a 62 éve folyamatosan működő Baptista Központi Énekkar közös adventi hangversenyén különböző átiratú, népszerű angol, francia, német, olasz és természetesen magyar énekek hangzanak fel, de barokk nagymesterek műveit, műrészleteit is hallhatják, köztük J.S. Bach ismert korál-előjátékát vagy A. Corelli g-moll „Karácsonyi” concertóját.

Készítse lelkét az év legszebb ünnepére a világhírű karácsonyi dallamokkal, a legismertebb és leggyönyörűbb ünnepi énekekkel. A „Csodáknak csodája” című hangversenyen továbbá felcsendül a közismert Aranyszárnyú angyal című francia karácsonyi ének, Händel-től az Örvendj, világ ünnepi hangvételű mű, az A kis Jézus megszületett népszerű magyar karácsonyi ének, továbbá egy angol szerzemény, a „Soha nem volt még” című dal és a latin középkori himnusz, az Adeste fideles.

A koncertre jegyek még vásárolhatók a Szivárvány Kultúrpalota pénztárában (Kaposvár, Noszlopy G. u. 5-7. Nyitva tartás: H-P 11:00- 19:00) valamint a Tourinform Irodában (Kaposvár, Fő u. 8., Nyitva tartás: H-P 09:00-17:00, szombaton 09:00-14:00), a Ticket Express jegyirodáiban és a www.jegymester.hu oldalon.

 

Címkék: filharmónia, Szivárvány, advent, koncert, reklám