Az ASUS azonban pontot tett a vita végére, mivel megalkotta a legerősebb játékosoknak szánt notebook konstrukcióit, amelyek hardverei bőségesen maguk mögé utasítják a legjobb mobiltelefonokat és játékkonzolokat is és bátran felveszik a versenyt a gamer PC-kkel. Az Asus Rog gamer laptopok azonban a hordozhatóság szabadságával teszik mindezt.

Az Asus Rog már Magyarországon is elérhető az usanotebook.hu kínálatában, ahol számtalan más modell mellett ezek a típusok is megtalálhatóak. Ezek a gamer laptopok azonban a konkurencia készülékeinél sokkal kifinomultabb és erősebb hardver egységekkel rendelkeznek, így garantáltan a legjobb játék élményt nyújtják az igazán fanatikus játékosok számára is. A legnagyobb felbontás mellett, akadás mentesen és gyorsan képesek a legújabb játékokat is futtatni és olyan gamer funkciókat is tartalmaznak mint a speciális háttér világítású WASD gombok vagy a kiemelkedően jó hangélmény.

Ezekkel játszanak ma legtöbben

Ma már rendkívül fontos a jó internetkapcsolat és a számítógépek hihetetlen gyors feldolgozó képessége a játékok során, hiszen 2018-ban is hódítanak az online, többjátékos üzemmódban játszható lövöldözős és MMORPG játékok, amelyeknél pillanatokon is múlhat egy-egy küldetés kimenetele. A legújabb processzorok, a gyors SSD tárhely és a pörgős videokártya mind fontos elemei a magas hardverigényű játékoknak, amelyek a bőséges memóriát is imádják. Egy jó gamer laptop tehát ezekkel minddel kell, hogy rendelkezzen. Az Asus Rog modelljei pedig pont ilyenek.

null

Jelenleg a legnépszerűbb játékok közé a Fortnite, a PlayerUnknown's Battlegrounds, a Forza Horizon 4, az Assassin's Creed Odyssey, a Monsster Hunter World, a Grand Threft Auto V, a Red Dead Redemption 2, a Rocket League. De a Steam legfrissebb statisztikái szerint a top 10 játékok között megtalálható az Overcooked 1, a Frostpunk, a Chinese Parents, a The Scroll Of Taiwu és az XCOM 2: War of the Chosen & Tactical Legacy Pack is.

Miért éri meg az Asus Rog gépek mellett dönteni?!

A gamer világ egyik legnépszerűbb termékeiként az ASUS ROG gépek nyújtják a hordozható játékélmények csúcsát. A hardveregységei között ugyanis a legújabb 7. és 8. generációs Intel processzorok és az NVIDIA Ge Force GTX grafikus vezérlői éppen úgy megtalálhatóak mint a FullHD-s és a 4K-s kijelzők. A játékosok számára optimalizált billenyűzet és hangrendszer pedig tovább növeli a játékos élményt.

null

Még egyes változatai nagy SSD meghajtóval rendelkeznek, a csúcs modellekben hibrit rendszer üzemel, így a 2 TB HDD mellé akár 1 TB-os SSD is bekerülhet. A 17,3”-os, LED kijelző gyönyörűségét pedig a 8GB GDDR5 dedikált memóriával rendelkező nVidia GeForce GTX 2080 videokártya biztosítja. A hihetetlenül soknak számító, 32 GB-os DDR4 memóriához pedig egy Intel Core i7 8750H, 6 magos, 8. generációs processzor biztosítja a teljesítményt. A különböző tulajdonságokkal rendelkező Asus ROG változatok pedig már pár százezer forinttól elérhetőek minden játékos számára.

Címkék: rog, asus, reklám