A SPIRIT AUTO KFT. 2017. májusa óta várja megújult formában, lendületes, fiatalos csapatával, jól képzett szakember gárdájával ügyfeleit. VW, Skoda, AUDI és SEAT Márkaszervizünkben a gyártói technológiai utasításoknak megfelelően végezzük a gyors javításokat, minimális várakozási idő mellett, olcsó fix, csomagban kezelt beszerelési árakkal.

Speciális szaktudásunk, modern berendezéseink és kitűnő műszerezettségünk, valamint jelentős helyi raktárkészletünk teszi lehetővé, hogy gépjárműtípustól függetlenül magas színvonalon, rövid határidő alatt vállalhassunk minden olyan javítást, alkatrészcserét és időszakos szervízelést aminek folyamatát a gépjármű tulajdonosa - előzetes árajánlat jóváhagyása után - a helyszínen nyomon követheti.

Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak. A speciális tudásanyag, a rugalmasság, a kiemelt ügyfélközpontúság és a versenyképes árak is mind ezt hivatottak bizonyítani. Igyekszünk, hogy szervizünk barátságos légkörével is erősítse a minőségi szerviz alkotta kellemes képet; nálunk mindig megrendelőink és gépjárműveik biztonságossága az első.

Legjobb képességeink szerint igyekszünk csökkenteni a költségeket és növelni a hatékonyságot a szervízelésben és kapcsolattartásban. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legtöbbet nyújtsuk pénzükért.

Tevékenységi körünk igen sokrétű, foglalkozunk többek között (a teljesség igénye nélkül): motordiagnosztikával, gumiabroncs-, fékrendszer-, futómű szervizeléssel, időszakos szervizeléssel, kipufogó rendszer karbantartással, klímakarbantartással, zöldkártya ügyintézéssel, műszakivizsgára való felkészítéssel stb. Szolgáltatásaink közül ki szeretnénk emelni az eredetiség vizsgálatot, rugalmas ügyintézéssel, azonnali időpontegyeztetéssel.

Kitűnő szaktudással rendelkező szerelő kollégáink oktatása a legfontosabb fejlesztéseink között szerepel. Az elmúlt időben olyan összetett tudásanyaggal, beszállítói és partnerkapcsolattal gazdagodtunk, amely lehetővé teszi, hogy minden nálunk elvégzett szolgáltatásra és a gyári, minőségi alkatrészre - a jogszabálynak is megfelelő, hosszútávú - a gyári garancia megtartása mellett - jótállást biztosíthassunk.

Udvarias kiszolgálással, gyors ügyintézéssel várjuk már meglévő és új ügyfeleinket Kaposváron, az Árpád utca 37-39. szám alatt, továbbá megtalálnak minket a www.spiritauto.hu honlapon és a Facebookon is! Kérdés esetén állunk a rendelkezésükre a 0682/529 560-as telefonszámon.

SPIRIT AUTO KFT - Az autód lelke!

Címkék: spirit, szerviz, autó, reklám