Ismerje meg a SPIRIT AUTO-ban! A Volkswagen jelenlegi személyautó kínálatának csúcsmodellje csupán néhány kereskedésben érhető el az országban.

Kaposváron, a SPIRIT AUTO-ban mindjárt két új Arteon is vár Önre! Fedezze fel a prémium kategória új képviselőjét márkakereskedésünkben!

Dizájn

Aerodinamikus körvonalak, ablakkeret nélküli ajtók, markáns farkialakítás – az új Arteon nem csupán az első pillantásra magával ragadó. Különleges külső stílusjegyek, dinamikus karakter, igényes elegancia.

Az ötajtós, csapott hátú limuzin vonzza a tekintetet minden irányból. Megnyújtott körvonalai és hosszú tengelytávja semmi mással össze nem téveszthető megjelenést kölcsönöznek az Arteon számára - s az összes üléshelyen bőséges teret. A modern, LED-technikájú hátsó lámpák mély benyomást keltenek.

Belső tér - Érezhető formák

Tapasztalja meg Ön is az új Arteon vezetőülésének élményét, amely nem csupán megjelenésében, hanem tapintásában is magával ragadó.

Hibátlan ergonómia, könnyen és precízen mozgó kezelőszervek, kikezdhetetlen minőségű anyagok veszik körül az utazókat, a 20,3 centis központi kijelző, és a millióképpen változtatható sofőr előtti képernyő grafikája is csodaszép.

Kényelem

Mély benyomást keltő kényelmi berendezések, melyek minden egyes utat egyedülálló élménnyé avatnak. Kényelmes és biztonságos vezetést segítő multifunkciós kormánykerék, innovatív Active Info Display, Head-up kijelző, Easy Open csomagtér nyitás.

Elsőosztályú kommunikációs és navigációs lehetőségek, 20,3 cm képátlójú érintőképernyő, prémium hangrendszer. A Discover Media navigációs rendszer hatékonyan segíti Önt a legoptimálisabb útvonalon elérni úti célját.

Biztonság

Az új Arteon legújabb vezetői segédrendszerek tekintetében is élen jár, legyen szó akár parkolásról, sávtartásról, táblafelismerésről, vagy vészfék funkcióról. Tökéletes biztonság és kényelem, az innovatív funkciókkal és iránymutató LED-technikával készülő, intelligens fényszórók révén.

Legyen részese egy lenyűgöző találkozásnak! Az Arteon már itt van, Önt pedig kitüntetett figyelemmel várják a SPIRIT AUTO-ban!

Címkék: arteon, spiritauto, volkswagen, reklám