Háromnapos majálissal várja a Zselicvölgy Szabadidőfarm április 29-május 1. között a vendégeket. Szombat este a Borkupolában rendezendő Házibuli sztárvendége Zoltán Erika lesz. Az érdeklődők háromféle csomagban, akár háromfogásos vacsorát elfogyasztva vehetnek részt a fergeteges mulatságon.

Vasárnap rendezik az I. Zselicvölgyi Gulyásfőző verseny, ahová a szervezők várják 4-8 fős csapatok jelentkezését, akik ezen a napon eldöntik, ki is a legjobb ebből az ezerféleképpen elkészíthető tradicionális ételünkből. A főzéshez szükséges alapanyagokat - húst, burgonyát, bográcsot, gázpalackot - a házigazda biztosítja, de egyéb "titkos összetevők" használata nemhogy tilos, hanem erősen ajánlott!

Az ételeket szakértő zsűri kóstolja meg, legjobb csapatok díjakat kapnak. Az első helyezett csapat egynapos plázsbelépőt kap wakeboard-dal. A második díj egynapos wellness használat az egész csapat számára, míg a bronzérmesek 2 órát bowlingozhatnak a Zselicvölgyben.

Ugyanezen a napon reggel 9-tól több csoportban indul Hűség útja 12 kilométeres gyalogtúra a Csepegő-kőhöz, a Zselic egyik csodálatos természeti látványosságához. A visszaérkezőket finom ebéd várja a szabadidőfarmon. 14 órától pedig borsátor, sörsátor, kézműves vásár, vetélkedők, színpadi lesznek.

Május 1-jén, hétfőn pedig reggel 10-tól indul a Zselicvölgyi Majális. Szőke András vezetésével lesz íjászat, kispályás focitorna, puszta olimpia, bowling, apródverseny, birtoklátogatás, ugrálóvárak, trambulim, mászólabirintus, népi játékok, arcfestés, élményfotózás.

Bővebb információ: +36 82 370 655 l +36 30 526 8053

Címkék: Zselicvölgy, majális, Hajmás, reklám