Izgalmas és egzotikus utazásokat kínál a Jetwing Travel 2016/17-es téli-tavaszi katalógusa. A saját szervezésű utak között Srí Lanka mellett már régebb óta megtalálható a Maldív-szigetek, India, az Aranyháromszög rajasztáni, nepáli, goai kiegészítéssel, Dél-Vietnam és Dubai Bali illetve a, Seychelles-szigetek is tartalmazó célállomások listája most még tovább bővült, hiszen a legújabb utak között Malajzia, Indokína, Burma és Thaiföld is megjelent.

 

A fehér homokos tengerpartjáról, hatalmas teaültetvényeiről, elefántfarmjáról vagy éppen buddhista szentélyeiről ismert Srí Lanka egyre népszerűbb úticél a magyarok körében. Az utóbbi időszakban, évről-évre 20-30 százalékkal több turista kereste fel.

Nem is csoda a növekvő érdeklődés, hiszen Jetwing Travel 400 magyarországi partnerirodájának segítségével kínálja hagyományos és új ajánlatait, amelyek között az egyénileg és csoportosan is elérhető utak egyaránt megtalálhatók - árulta el az utazási iroda ügyvezető igazgatója, Wimal Morapitiye. Így a régen még nehezen megközelíthető úti célok, mára már bárki számára könnyen hozzáférhetővé váltak.

Bemutatkozás

A Jetwing Travel közel 20 éve működik Kaposváron. Irodánk kettős feladatot lát el: tour-operátorként gazdag kulturális körutazásokat, tengerparti pihenéseket, valamint kombinált programokat kínálunk az Indiai-óceán térségében, közvetítőként pedig valamennyi jónevű, megbízható utazási iroda kínálatában szerepelő utakat értékesítünk a világ minden tájára. Legyen szó akár körutazásról, városlátogatásról, tengerparti pihenésről, síelésről, vagy egy egzotikus utazásról, igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Az utazási csomagok mellett egyéni repülőjegy vásárlás és utasbiztosítás megkötése, ajándékutalvány vásárlása is lehetséges irodánkban.

Címkék: srí lanka, jetwing, reklám