A 12-es kerület fideszes képvielője, Juhász Tibor elköszönt a választóitól szerdán este. A kormányhivatal vezetőjeként már nem vállalhatja ezt a posztot. Maga helyett Giber Vimost ajánlotta.

- Én 12 év óta a város oktatási, tudományos, kulturális bizottságának a tanácsnoka vagyok. Többfajta kezdeményezés gyakorlatilag tőlem indult, tehát nem vagyok ismeretlen az emberek előtt. Úgy gondolom, ez talán egyfajta közvetlenséget is okoz az emberekhez, hogy őszintén fordulhatnak hozzám - mondta Giber Vilmos képviselőljelölt.

Ha megválasztják, lesz is dolga. Már szerdán is problémákkal bombázták a körzetben élők. Kaposvár polgármestere is bízik a Klebelsberg kollégium igazgatójában.

- Ismerem az igazgatói munkáját, tanári munkáját és ismerem a képviselői munkáját is és benne bízom. Mert tudom, hogy az itt élők érdekeit képviseli, nemcsak szavakban, hanem tettekben is - mondta Szita Károly polgármester.

Hozzátette: a képviselőjelöltre a város fejlesztési terveivel kapcsolatos lakossági észrevételek összegyűjtésében is számít.

Címkék: Juhász, Giber, Szita, politika, Kaposvár