Három hónappal mandátumának lejárta előtt Ormai István polgármester újabb elviselhetetlen terhet akar rakni a nagyatádi polgárok vállára – állítja közleményében Kárpáti László a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje.

A város már meglévő kétmilliárdos adóssága mellett újabb 197 milliós hitelfelvétellel kívánja megkeseríteni életüket. Ezzel a döntéssel az újszülöttektől a legidősebbekig fejenként több mint 183 ezer forintnyi adósság terhe jut minden egyes nagyatádinak, mely Ormai István polgármestersége alatt keletkezett.

- Felszólítom Ormai Istvánt, hogy fejezze be a város és a nagyatádi polgárok életét megnyomorító eddig is elviselhetetlen adósság további növelését! Vegye végre figyelembe, hogy ezt az összeget nem személy szerint neki kell visszafizetnie, hanem minden egyes adófizetőnek! Felszólítom, hogy ne cselekedjen tovább a nagyatádiak kárára, hagyjon fel a város tönkretételével! Tudomásul kell vennie, hogy a város több mint 21 százalékos munkanélkülisége mellett nem presztízsberuházásokra kell költeni, hanem minden egyes fillérrel új munkahelyek létrehozását kell támogatni! - áll a közleményben.

Kapcsolódó anyagok

Címkék: politika