Mit csinál a világ ebben a pillanatban? Mutasd meg Te is, ha van kedved és időd! Semmi nem kell, csak egy kattintás és egy kép, ami az adott percben készült el! Add tovább az infót, hogy minél több emberhez eljusson, és az egész világról jöjjenek az ötletes fotók!

A fotókat az info(kukac)kapos.hu e-mail címre várjuk!

Lájkolj, oszd meg Te is, hogy minél többen részesei legyünk a különleges pillanatnak! Küldd el a barátaidnak is!

Egy balatoni olvasónk fotója, aki éppen a befagyott Balatont örökítette meg!

balaton befagyott

Ezt a fotót pedig a balatonlellei Napfény Strandon készítették!

balatonlelle


A mai az utolsó olyan nap, amikor az évszám, a hó és a nap megegyezik, azaz a dátumban három darab 12-es található.

szám


Bizonyos teóriák szerint 12.12.12-én megváltozik a bolygónk rezgésszáma, és ez nem mindenkire lesz jó hatással.

Az elmélet azt állítja, hogy aki felkészült mind lelkileg, mind fizikailag a változásra, az nem veszélyeztetett, azonban azok, akik spirituálisan gyengék, vagy nagyon rossz az egészségi állapotuk, ma beletartoznak a rizikófaktorba. Ezért sok halálesetre számítanak az elmélet hívői, és úgy vélik, a nappal egyfajta tisztulás, szemléletváltás és értékrend-átalakulás is végbe megy majd.

Egy vallási teória szerint a mai napon az, aki hisz Istenben, új erőre kap, és megtisztul lelkileg. A feltétel nélkül hívők bűnei bocsánatot nyernek, és az Úr sok súlyos terhet levesz a vállukról. Úgy tartják, akik bíznak, azoknak a mai naptól könnyebb lesz az utuk, mert új energiákra tesznek majd szert.

Vannak, akik úgy gondolják, a világvége valójában nem december 21-én fog bekövetkezni, hanem a sokkal logikusabb, fordított dátumon, azaz 12-én számíthatunk az armageddonra. Az, hogy miként üt majd be a végső pusztulás, dátumtól függetlenül kétséges, mert ugyanazok az elméletek vonatkoznak a 12-i világvégére, mint a 21-i napra.

(femina.hu)

Címkék: 2012.12.12, számmisztika, világvége, világ, fotó, kis szines