A kilenc fiúból álló Strawberry Jam Band zenekar még csak egy éve bontogatja szárnyait, de gyorsan berobbantak a fiatalok körében igényes zenéjükkel, virtuóz hangszertudásukkal és populáris megjelenésükkel.

Strawberry Jam Band

A Roppantós Táncegyüttes 2005 szeptemberében alakult azzal a nem titkolt céllal,  hogy a néptáncot és a színházat összekovácsolva, táncszínházi darabokat alkosson a nézők nagy örömére. Az együttes célja hogy a magyar néptánc kincs értékét megőrizve, azt más táncstílusokkal ötvözve, egy olyan új, látványos, vicces, XXI. századi produkciót hozzon napvilágra, amely révén felkelti az érdeklődést Magyarország iránt, és nem engedi, hogy a magyar néptánc feledésbe merüljön.


2012. áprilisában ez a két banda jelenik meg egy színpadon. Több mint két órás show műsorral, látvány, élőzene, tánc, érzelem! A Roppantós Táncegyüttes a Strawberry Jam Band zenéjére készíti el koreográfiáját.

- A néptáncot ötvözzük más stílussal, sokkal populárisabb zenékre és új stílusra táncolunk majd, hiphop-ra - mondta Stéger Dániel, a Roppantós Táncegyüttes művészeti vezetője, koreográfusa.

- Jóban vagyunk azokkal a srácokkal akik az együttesben szerepelnek, nagyon igényesnek találjuk a zenéjüket. A 10-20 éves korosztály is szereti ezt a zenét - tette hozzá Stéger Dániel.

Címkék: közös fellépés, április, Strawberry Jam Band, Roppantós Táncegyüttes, kis szines, Kaposvár