A felmérés alapján a férfiak és a nők 70 százaléka úgy gondolja, a férfi dolga a kiszemelt hölgy meghódítása. A randi helyszínét illetően is megegyezik a két vélemény. Ismerkedéshez tehát a legideálisabb alkalom lehet egy séta vagy egy vacsora. A legmeglepőbb eredmény viszont kétségkívül az lett, hogy a nők és a férfiak csaknem fele elutasítja a szexet az első randevú alkalmával.

A válaszokból az is kiderült, hogy a férfiakat a párválasztásban nem befolyásolja a nő hajszíne, és a leggyűlöltebb női tulajdonságoknak pedig a sznobságot, a nyavalygást és az anyagiasságot tartják.

csók


Amennyiben szakításra kerül a sor, a férfiak több mint fele szereti személyesen közölni párjával, míg minden negyedik megvárja, amíg a nő mondja ki a kapcsolat végét. A férfiak csaknem fele ezután is szívesen barátkozik, míg a válaszadók negyede minden kapcsolatot végleg megszakítana a volt párjával.

A nők legjobban az agresszivitást és a hazugságot utálják a férfiakban. 80 százalékuk pedig szereti személyesen intézni a szakítást, de szívesen tartják a kapcsolatot azután is hoppon maradt férfival.

Címkék: szakítás, párkapcsolat, , férfi, felmérés, kis szines