A rendelkezésre álló adatok alapján a 22 éves, a 30 éves, valamint a 33 éves férfiak 2012. december 22. és 2013. január 2. közötti időben Kadarkút belterületén egy garázsban álló járműből gázolajat szívtak le, valamint akkumulátorokat, szerszámokkal teli szerszámosládát, kardántengelyt tulajdonítottak el. Az udvaron álló gépről leszerelték a vákumszivattyút, amit szintén elloptak.

Ezt követően 2013. február 14. és február 15. között egy helyi cég telephelyén álló járműből ugyancsak leszipkázták az üzemanyagot és innen is elvitték az akkumulátorokat.

 


Kattintson a tanyára és nézze meg az SMRFK felvételeit!Kattintson a tanyára és nézze meg az SMRFK felvételeit!Kattintson a tanyára és nézze meg az SMRFK felvételeit!Kattintson a tanyára és nézze meg az SMRFK felvételeit!Kattintson a tanyára és nézze meg az SMRFK felvételeit!
Kattintson a tanyára és nézze meg az SMRFK felvételeit!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

A nyomozók a bűncselekmények elkövetésével G. Attilát, K. Norbertet és K. Attila Zoltánt gyanúsítják. K. Attila Zoltánt őrizetbe vették, és indítványozták az előzetes letartóztatását, társai azonban szabadlábon védekezhetnek.

forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Címkék: akkumulátpor, telep, üzemanyag, lop, tolvaj, kék hírek