Budapest, 2011. augusztus 18. - A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 50 százalékos, alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Budapest Keleti, a Budapest Déli és a Budapest Nyugati állomásokra, az augusztus 20-án megrendezésre kerülő Szent Jobb körmenetre, a Szentmisére valamint a tűzijátékra utazók részére.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. osztályon vehető igénybe, 1. osztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes utazás leghamarabb augusztus 19-től vehető igénybe; az odautazást augusztus 20-án, Budapestre menetrend szerint 20 óráig megérkező vonattal, a visszautazást pedig augusztus 21-én 24.00 óráig kell befejezni. A félárú menettérti jegy a visszautazásra külön megjelölés nélkül érvényes, tehát nem kell a menetjegyeket lebélyegeztetni.

máv_start


Az augusztus 20-i ünnep kapcsán az idei évben nem változik a vonatok közlekedési rendje. A MÁV-START Zrt. a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon - az igényekhez és lehetőségekhez igazodva - a kényelmesebb utazás érdekében a vonatok szerelvényeit megerősítve, több járművel közlekedteti.

Címkék: 50%, vonat, mávstart, vasút, máv, gazdaság