Megnyerte az élvonalbeli férfi röplabda-bajnokság alapszakaszát a Fino Kaposvár. Jóllehet ebből egy forduló még hátra van, ám a címvédő együttes a hétvégén a TFSE elleni, hazai győzelmével már bebiztosította elsőségét. Mindez azért fontos, mert a rekordbajnok a rájátszásban minden párharcban pályaelőnyben lesz.

Dalibor Damjanovics a közelmúltban két évvel hosszabbította meg a szerződését a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klubbal. A 47 éves szakembernek nagy tervei vannak.

Ifjúsági olimpiai bajnok lett a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola hoki kapusa. Csordás Csenge a magyar lány 3x3-as jégkorong válogatottal szerzett aranyérmet a gangwoni téli játékokon.

Jól szerepeltek a kaposvári sízők a mátraszentistváni versenyen. A hóhelyzet ugyan nem volt éppen ideális a téli sportok szerelmeseinek sem hazánkban, sem a környező országokban, a fontosabb erőpróbákat azonban a honi szövetség ennek ellenére is megrendezi. Ilyen volt a február elején lezajlott Masters Alpesi Sí Országos Bajnokság is.

Hét jitsuka tett sikeres vizsgát a napokban a Kelemen Ryu kaposvári klubjában. A shihan Lóki Sándor vezette Bushido dojoban fehér, sárga és zöld övekért szálltak harcba a tanítványok. Nem csak a technikák hatékony kivitelezését pontozták a megmérettetésen, hanem az erőnlétet, azaz az állóképességet is.