Megtört a jég a hétvégén, két hónap után ismét győzni tudott a Kaposvári Kosárlabda Klub. A KKK együttese a Körmend csapatát fogadta az élvonalbeli bajnokság alsóházi rájátszásának harmadik fordulójában. Dalibor Damjanovic tanítványai hazai pályán kereken tíz ponttal, 96-86 arányban diadalmaskodtak.

A diákolimpiai és magyar bajnok fiatalok példát mutatnak a többi között kitartásból, alázatból, és a rendszeres mozgás szeretetére tanítanak. Ezekkel a szavakkal köszöntötte a jövő felnőtt reménységeit Kaposvár alpolgármestere.

Nemzetközi uszonyos- és búvárúszó viadalt rendeztek a közelmúltban Kaposváron. A XIII. 1.MCM-Diamant Adorján Kupán több mint 20 csapat 200 versenyzője vett részt, akik közül számos világ- és Európa-bajnok is medencébe ugrott.

9. alkalommal rendezték meg a SEFAG Tuttibringa Zselic Maratont a hétvégén. A megmérettetésen több távon és több korcsoportban több mint 300-an álltak rajthoz. A legkisebbeknek 3 kilométert kellett tekerniük.

Ismét országos díjugrató versenynek adott otthont a Pannon Lovasakadémia. A kinti szezon első kaposvári erőpróbáján a szervezők és a sportolók egyaránt jól vizsgáztak.