Felnőtt gálameccsel zárta a szezont nemrégiben a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola jégkorongcsapata. A KASI az Óbudai Hockey Academy együttesét látta vendégül. A találkozón feltűnt a magyar válogatott kabalafigurája is, miközben a korongot Szita Károly polgármester indította útjára.

Színészek a lelátón, kosarasok a teátrum nézőterén. A közelmúltban együttműködési megállapodást kötött a Csiky Gergely Színház és a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub.

Ismét élre állt a Kaposvári Asztalitenisz Club csapata az NB III-as bajnokság Dél-Dunántúli csoportjában. Március végén, a székesfehérvári Honvéd Szondi György SE gárdája elleni mérkőzésen a pontvadászat első és második helyezettje csapott össze.

A kaposmérői iskolában rendezték meg a közelmúltban első alkalommal a Máthé Gáspár sakk-emlékversenyt. A szervezők a tavaly tragikus hirtelenséggel elhunyt nagymesternek szerettek volna méltó emléket állítani.

A szezonzárón is jól szerepeltek a kaposvári sízők. A Murau-ban megrendezett 30. ilyen viadalon több számban is dobogóra állhattak városunk sportolói.