Második helyen zárta a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub az Orosz László Emléktornát. Az együttes a döntőben a paksi Atomerőművel szemben maradt alul 90-69 arányban.

A világsztárokkal teletűzdelt bajnoki címvédő és idei Magyar Kupa győztes Ferencváros csapatát fogadta a hétvégén a Kaposvári Vízilabda Klub. A mérkőzésen nem borult a papírforma, a Fradi magabiztosan hozta a találkozót. A meccset a KVK jótékonysági akciója színesítette. A kezdő sípszót megelőző percekben több száz ajándék-labdát kellett kihalászni a Csik Ferenc Versenyuszoda medencéjéből.

Továbbra is veretlen Kaposvár két tekecsapata. A szuperligás és az NB2-es együttes is legutóbb most szombaton játszott bajnoki mérkőzést. Hab a tortán, hogy az ifik is megverték ellenfelüket.

A közelmúltban megkezdték a versenyfelkészülést a kaposvári SzeTeam egyesület amatőr ökölvívói. A szervezet hét tehetséges sportolója is szeretné megmérettetni magát. Van olyan fiatal, aki első meccsére készül. Szecsődi Tibor vezetőedző szerint nem elég a fizikai felkészülés: a hibátlan technikák elsajátítása mellett, a mentális ráhangolódásnak ugyanakkora jelentősége van.

Strandröplabda versenyt hirdetett a közelmúltban a Never Say Never elnevezésű rendezvényszervező csapat. A megmérettetésnek sajátos szabályai voltak: például a 2x5 perces játékidő vagy a cserék lehetősége.