A Budapest Honvéd ellen szerezte meg kilencedik bajnoki győzelmét a hétvégén a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub. A somogyi együttes hazai pályán, 94-79-re nyert az élvonal újonca ellen. A KKK 22 forduló után a 10. helyen áll a bajnokságban.

Legyőzte a Békéscsabát a bajnoki alapszakasz utolsó meccsén a Kaposvári Női Röplabda Club.
A KNRC 3-1-re nyert hazai pályán, múlt pénteken. A kaposváriak ezzel az 5. helyen zárták az alapszakaszt, így a Nyíregyházával találkoznak majd a rájátszás első körében.

Győzelemmel zárta a középszakaszt a férfi röplaba Extraligában a Fino Kaposvár. Az együttes számára már tét nélküli volt a MAFC elleni hazai találkozó, de ennek ellenére tartalékosan is hozta a kötelezőt a csapat. A somogyiak így az ötödik helyről vághatnak neki a rájátszásnak, a negyeddöntőben, pedig akárcsak tavaly, a Debrecen lesz az ellenfelük.

A Kaposmérő vitrinjébe került az idei somogyi műfüves torna bajnoki kupája. Az edzők elmondása szerint a csapatok számára ideális volt ez az ötfordulós felkészülési sorozat. A pontvadászat az utolsó pillanatig tartogatott meglepetéseket.

Páros versenyen ragadtak nyilakat a dartsozók február utolsó szombatján a vikingek Füredi úti központjában. A klub erőpróbái egyre népszerűbbek, már csak a nemzetközi versenyek televíziós közvetítései miatt is.