Huszadszor is bajnok lett idén a Fino. Kaposvár férfi röplabdacsapata a Magyar Kupa elsőség után a napokban az Extraliga aranyérmét is megszerezte. A bajnokavatásra Székesfehérváron, a MÁV Előre otthonában került sor.

Az A csoportos tagság szempontjából fontos mérkőzést nyert meg a hétvégén a Kométa KKK csapata a vendég Oroszlány ellen. A Kaposvár Arénában egy végletekig kiélezett meccsen végül hosszabbításban kerekedtek felül a vendégeken Dalibor Damjanovics tanítványai.

Kaposvár lett az első a 2024-es Futókörök Napján megrendezett országos versenyen. A rendezvényen többek között nagyatádi és pécsi futók is részt vettek, erősítve a mezőnyt. De sokan érkeztek a KASI részéről is, sőt a katonák is besegítettek, hogy minél több kilométert gyűjtsön össze a somogyi vármegyeszékhely.

A Desedán indult el a versenyszezon a honi kajak-kenu maratonisták számára. Itt rendezte meg ugyanis a Kaposvári Vízügyi SC a Vígh Sándor Emlékversenyt. Ezen a hagyományos felkészülési viadalon több válogatott sportoló is hajóba szállt.

Diákolimpiai atlétika többpróba vármegyei döntőt rendezett a múlt héten a somogyi diáksport szövetség. A Dr. Bodosi Mihály Sportközpont pályáján a III. és a IV. korcsoportos fiúk, illetve lányok versengtek egyéniben és csapatban egyaránt.

Az Avar Kupa Közép-magyarországi 3D versenysorozat zamárdi állomására az ország minden pontjáról érkeztek nevezők. Az egészen kicsiktől kezdve a veteránokig mintegy 150 íjász mérte össze a tudását ezen a megmérettetésen.