Négy kaposvári csapat is mérkőzést játszott a hétvégén. A mérlegük két győzelem és két vereség volt, lássuk, hogy miként is alakultak az eredmények.

A nyolcadik helyen zárta az őszi szezont a Kaposvári Rákóczi FC NB III-as labdarúgócsapata. Az elmúlt hónapok történéseit az együttes vezetőedzője, Horváth Rudolf értékelte a napokban.

Egy újonnan alapított díjjal tüntette ki sportolóit a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola a világ és kontinentális sporteseményeken való részvételért. Az idén két kosárlabdázó és három úszó vehette át a KASI emlékérmet az átadó ünnepségen.

Régiós pofonpartinak adott otthont a napokban az egyik kaposvári edzőterem. Ezúttal Szigetvárról érkeztek ökölvívók, hogy megmérettessék magukat. A cél, az volt, hogy a kezdőket bevezessék a ring világába, illetve mérkőzési lehetőséget biztosítsanak a már gyakorlottabb sportolóknak is.

A Veszprém Futball Centrum U14-es gárdáját fogadta a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia csapata a Cseri úti sporttelepen a közelmúltban. A jó formában lévő hazai csapat végig vezetve hozta a kötelező győzelmet és így 12 forduló után a harmadik helyről várhatják a folytatást.