Negyedszer rendezte meg a Mikulás kupát a hétvégén a Kaposvári Vikingek Darts Club. Az immár hagyományosnak mondható viadalon 71 versenyző ragadott most nyílat.

Zsinórban ötödször szenvedett vereséget a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub. Az együttes hazai pályán 96-79-re kapott ki a Sopron csapatától a bajnokság 11. fordulójában. A KKK a második és a harmadik negyedben is nagyot küzdött, de a végjátékban ismét sokat hibázott.

A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia hosszú idő után ismét korosztályos válogatott játékost tudhat a soraiban. Heil Máté már az NB3-as csapatban is bemutatkozott, nemrég pedig hazánk U19-es válogatottjába kapott meghívót.

A napokban ismét megtelt sportolókkal a Csik Ferenc Versenyuszoda. Ezúttal az 1.MCM-Diamant Adorján SE rendezte meg ötfordulós úszóversenyének utolsó felvonását, amelyen a házigazdákon kívül a régió egyesületei is szép számmal képviseltették magukat.

6 és 15 kilométeres távokon indulhattak azok a futók, akik részt vettek a Télváró Családi Sportnapon. A Zselici Csillagparknál rendezett programra több mint 100-an érkeztek, hogy a téli természet csodáit is felfedezzék.