Megtartotta idei első toborzóját a Kaposvár Hornets. A megyeszékhely amerikai futball egyesülete a városligetben várta a sportág iránt érdeklődőket.

Elkezdte az új idényre való felkészülést a napokban a Kaposvári Női Röplabda Club. Vincent Lacombe együttesében komoly játékos mozgás volt a nyáron.

Negyedik hete készül a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub az új idényre. A somogyiakhoz a napokban a külföldi játékosok is megérkeztek, így Ivan Rudez vezetőedző immáron a teljes keretnek vezényelhet edzéseket.

Beindult a nagyüzem a kaposvári pólósoknál. Miközben az OB I-es csapat a bajnoki rajtra készül, addig az utánpótlás nyári kupákkal hangol az új szezonra.

Ötödik alkalommal rendezték meg a Császárrét Open nemzetközi lábtenisz versenyt Kaposváron. A sportág hazai elitjén kívül több külföldi világbajnoki résztvevő is nevezett az eseményre.

Fiatal lányoknak tartott ritmikus gimnasztika tábort a nyáron az LSC RG SE. Júniusban és augusztusban egy-egy héten át próbálhatták ki a sportágat az óvodás és kisiskolás korú fiatalok. Ezzel párhuzamosan a versenyzők is elkezdték a felkészülést az őszi szezonkezdetre.