2-0-ra vezet összesítésben a Fino Kaposvár a DEAC ellen a férfi röplabda Extraliga negyeddöntőjében. Bögöly Gáborék az első hazai, és a második, debreceni találkozót is 3:0 arányban nyerték meg.

Toborzóval egybekötött nyílt napot tartott a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola jégkorong szakosztálya a hétvégén. A szervezők újabb fiatalokkal szerették volna megismertetni az egyik legnépszerűbb hazai csapatsportágat.

Országos bajnokságon vettek részt a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola birkózói a közelmúltban. Takács László tanítványai ezúttal is eredményesen szerepeltek a nemzeti seregszemlén.

Levegővel teli labdákban focizhattak a közelmúltban Taszáron a mozogni vágyók. Az Egyesült Államokból származó sportot nemrégiben hozták Magyarországra.

43 éves múlt néhány napja, de még mindig csapata egyik legjobbja Vindisch Ferenc. A Kaposvári Vízilabda Klub örökifjú játékosa rekordot döntött a Miskolc elleni hazai bajnokin: 621. alkalommal ugrott medencébe, így most már ő rendelkezik a legtöbb OB I-es mérkőzéssel.