Az idei bajnokság meglepetéscsapata, a Szeged otthonában lépett pályára pénteken a Kaposvári Kosárlabda Klub élvonalbeli együttese. Nikola Lazics csapata 20-20-ig tudta csak tartani a lépést a hazaiakkal, ráadásul ismét megsérült a KKK csapatkapitánya, Hendlein Roland.

Nem borult a papírforma a Kaposvári Vízilabda Klub idei első bajnokiján. Juhász-Szelei Norberték 18-7-es vereséget szenvedtek a válogatott játékosokkal teletűzdelt Szolnoki Dózsa ellen. A Tisza-partiak továbbra is veretlenül vezetik a tabellát, míg a KVK jelenleg 9. az élvonalbeli tabellán.

Játékoscserét jelentett be a napokban az 1. MCM Diamant Kaposvár női röplabdacsapata. Az Extraligában szereplő együttes center poszton erősített a februári kihívások előtt.

Házi bajnokságot rendeztek vasárnap a Kaposvár Arénában. A Kaposvári Röplabda Akadémia fiataljai ezen a minitornán készülhettek a hamarosan újrainduló utánpótlás-szezonra.

Nem mindennapi eredményt értek el a közelmúltban a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola úszói. Virovecz Richárd tanítványai egy több mint 32 éves országos csúcsot adtak át a múltnak.