Hatodik alkalommal rendezte meg a Magyar Honvédség 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezrede a Deseda Félmaratont, a verseny pedig egyben az egyetemisták félmaratoni országos bajnoksága is volt.

Kettős győzelemmel jutott tovább a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójából. A somogyiak a visszavágón is 3-0-ra verték az albán Erzeni Shijakut gárdáját. Bögölyék így ott lesznek a selejtező második körében, ahol a húszcsapatos főtáblára kerülésért küzdhetnek meg.

Néhány nappal ezelőtt hivatalosan is átadták a megújult kaposvári asztalitenisz csarnokot. A létesítményre a város és a sportági szövetség csaknem 70 millió forintot költött, ebből az összegből kívül-belül korszerűsítették a pingpongosok bázisát.

Meghívásos felmérőversenyt rendezett a hétvégén a KASI úszó szakosztálya. A Csik Ferenc Versenyuszodában összesen 12 egyesület fiataljai álltak rajtkőre, hat korosztályban.

A 13. helyen zárta a Magyar Kupa küzdelmeit a Kaposvári Vízilabda Klub. Az együttes a helyosztón a KSI-t győzte le hazai környezetben. A találkozó eleje fordulatos volt, de a harmadik negyedtől irányítása alatt tartotta a meccset a KVK, és végül 17-12-es győzelmet aratott.