Mráz Tamás győzelmével ért véget a 28. Mesterek Tornája nemzeti lovas verseny díjugrató Nagydíj-döntője a kaposvári Pannon Lovas Akadémián. A háromnapos viadal legrangosabb versenyszámának győztese a Turi József-vándorserleget is hazavihette.

Szécsi Zoltán jubilált! A Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapatának 38 éves játékos-edzője mérföldkőhöz érkezett a bajnoki meccsek számát illetően: a középszakasz ötödik körében, az elmúlt hétvégén, a PVSK elleni hazai mérkőzésen vívta meg a 400. bajnoki mérkőzését. A közönség 25 gólt látott, és hazai sikernek örülhetett a rangadó végén.

Három negyeden át remekül tartotta magát a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese Kecskeméten, ám végül vereséget szenvedett a középszakasz középházi küzdelmeinek legutóbbi fordulójában. A jól hajrázó hazaiak 91:82 arányban bizonyultak jobbnak, Ubilla 24, Spica pedig 15 pontot szerzett. A KKK a Pécs és a Falco elleni szép győzelem után kapott ki a hírös városban, és a nyolcadik helyről várja a folytatást.

Az idegenbeli 3:0-s vereség után, hazai pályán is alulmaradt az MTK-val szemben az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem az 5-8. helyekért kiírt rájátszás második összecsapásán. Mészáros Péter tanítványai a folytatásban a hetedik helyért játszhatnak a Nyíregyháza - Gödöllő párharc vesztesével.