A hétvégén kezdetét veszi a középszakasz az NB1/A csoportos kosárlabda-bajnokságban. Az alapszakaszt a 8. helyen záró Kaposvári KK a középház küzdelmeiben érdekelt, az első fordulóban pedig rögtön egy rangadó vár a fiúkra. Kmézics Zoran együttese a Pécs otthonába látogat, akik egy hellyel a somogyiak mögött állnak, így a presztízs mellett a rájátszás szempontjából is igen fontos találkozó vár a felekre.

Ismét Kaposváron edzőtáborozik a magyar ifjúsági fiú röplabda válogatott. Zarka Péter szövetségi kapitány együttesének ezúttal a Kodály Iskola lett a főhadiszállása, ahol az első napokban még az összeszokáson volt a hangsúly. Utána pedig jöhet a frankfurti Európa-bajnoki selejtező-torna, amely kemény menet lesz a kaposváriakkal felálló válogatott számára.

Negyedik mérkőzésén harmadik győzelmét aratta tavasszal a Kaposvári Rákóczi BFLA U17-es csapata. Az együttes legutóbb hazai környezetben, a Kecskemét gárdájánál bizonyult jobbnak 1-0 arányban. A srácok így négy forduló elteltével a második helyen állnak az alsóházi rájátszásban.