Búcsúztak az élvonaltól a kaposvári kosarasok, a kiesés óta pedig először szólalt meg a klub ügyvezetője. Puska Zoltán az alábbi közleményt adta ki a klub honlapján, melyből kiderül, hogy Krnjajski Boris után Halmai Dániel is már biztosan távozik a somogyiaktól.

A kiesés után legfontosabb feladatként a csapat egyben tartását határoztuk meg, már amennyire ez lehetséges a sok "kérő" mellett. Sajnálatos módon még a bajnokság befejezése előtt nagyon sok játékosunkat megkerestek különböző ajánlatokkal, melynek negatív hatásai igencsak tettenérhetők voltak a legfontosabb mérkőzéseinken.

A játékosainkkal való tárgyalásokat, főként a kaposvári nevelésű és érdekeltségű kosarasokkal, akikkel a mielőbbi visszajutás tervezzük, prioritásként kezeljük. A velük történő egyeztetések nyomán több játékosunkkal a végleges megállapodás kapujában állunk.

Sajnos van olyan játékosunk, aki minden próbálkozásunk ellenére nem velünk tervezi a jövőt. Halmai Dániel az NB I. A csoportban kívánja folytatni pályafutását, és távozik a Klubtól.

A klub soraira Kaposvár polgármestere közösségi oldalán reagált. Szita Károly azt írta: a város és a húsüzem továbbra is a KKK mögött áll:

Címkék: puska zoltán, halmai dániel, kaposvári kosárlabda klub, sport