A kaposvári klub beszámolója szerint hétfőn éjszaka megszületett Baróti Árpád leánya, aki a Panna nevet kapta, vagyis a 206 centis ütőgép is tudta vállalni a szerdai játékot a kupanegyeddöntő első székesfehérvári felvonásán. A kubai légiós Hermes Quevedo viszont csak a cserepadon foglalt helyet, akárcsak Iván Bence.

A mérkőzésen aztán a pontkirály Baróti Árpád (25) mellett a csapatkapitány, Bögöly Gábor és Hubicska Patrik is szorgosan gyártotta a pontokat, mint ahogy a két külföldi center, az orosz Stephan Novoselov és a kubai Tomas Lescay is. Magyar Bálint jól mozgatta a csapatot, a liberó szerepkörében ténykedő Bozóki Bence is biztos volt, s a csereként pályára került másik kubai, Hermes Quevedo és Iván Bence is kivette a részét a sikerből. A házigazda MÁV Előre Foxconn csapatában Pesti Marcell mellett a két küldöldi légiós, Redjo Koci és Christian Janke volt a pontfelelős.

fotó: kaposvarvolley.hu
fotó: kaposvarvolley.hu

MÁV Előre Foxconn–Fino Kaposvár 1–3 (–18, 17, –22, –22)
Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ, 250 néző. Vezette: Bátkai-Katona Á., Szarka J.

MÁV Előre Foxconn: Szabó V. (2), Janke (12), Ambrus (4), Pesti (17), Koci (15), Tomanóczy (4). Csere: Takács M. (liberó), Dileo (–). Vezetőedző: Dávid Zoltán.

Fino Kaposvár: Magyar B. (1), Hubicska (10), Novoselov (9), Baróti (25), Bögöly (14), Lescay (10). Csere: Bozóki (liberó), Quevedo (4), Iván B. (2). Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics. Edző: Demeter András György.

Címkék: Székesfehérvár, rekordbajnok, röplabda, MÁV, Magyar Kupa, Fino, Kaposvár, sport