Egy igazi sztárcsapattal, a német az SKK Raindorf együttesével csap össze az Investment Közutasok Kaposvári TK a férfiteke Bajnokok Ligájának első fordulójában.

Az együttes a német első osztály, azaz a Bundesliga előző két szezonjában a második helyen végezett, de az idén már nemzetközi sikert is aratott, lévén megnyerte az októberben megrendezett Európakupát, ahol a döntőben a Zalaegerszegi TK-t győzte le.

A játékosaik közül szinte mindenki volt vagy jelenleg is (felnőtt vagy éppen U23-as) válogatott. Két légiósuk Csehországból érkezett: Michael Kotal és Milan Svoboda tagja hazája nemzeti együttesének. Mathias Weber, Jürgen Pointinger és Manuel Lallinger a német társulat talán három legjobb tekézője, rájuk nagyon oda kell figyelni. Weber és Pointinger meghatározó pillére volt a sokszoros bajnok, Bajnokok Ligája- és Világkupagyőztes Zerbstnek. A fentebb már említett tekézőkön kívül két fiatal tehetség, Daniel Schmid és Jan Sandler tagja a keretnek.
Raindorf Bajoroszágban található a cseh határtól 20, míg Kaposvártól 650 kilométerre, azaz nagy utazás vár az investmentesekre a BL-ben, ahol már tényleg csak a világ legjobbjai képviseltetik magukat.

Az első mérkőzés november 25-én lesz Raindorfban, a visszavágót pedig december 9-én rendezik a Investment- Közút-csarnokban. A kezdési időpont, kötelezően, 13 óra.

Címkék: Bajnokok Ligája, investment, közút, Szuperliga, teke, nemzetközi, sport, Kaposvár