Három győzelemmel kezdték a somogyiak a teke élvonalát, előbb Pápáról, majd Székesfehérvárról, a Köfém SC-től hozták el a pontokat. Legutóbb pedig óriási bravúrt vittek véghez, hiszen a kiváló erőkből álló Zalaegerszegi TK győzték le, ráadásul nem is akárhogyan, hiszen öten is hatszáz fa felett dobtak, ami remek teljesítmény.

"A meccs érdekesen indult, hiszen elromlott az egyik pálya, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy négy pályán fogunk játszani" – elevenítette fel Németh Máté, aki 646 fával járult hozzá a győzelemhez, s ezzel ő volt a legeredményesebb. "Ebből a szituációból pedig mi jöttünk ki jobban. Személy szerint nagyon sokat készültem a zalaiak elleni összecsapásra, s ez bevált, ráadásul az egész mérkőzés alatt jól éreztem magam."

Most papíron egy könnyebb ellenfél következik, az NB I keleti bajnoka, a Szanki OBSE, mely egy döntetlennel és két vereséggel a nyolcadik helyen áll a tabellán.

fotó: Közutasok Kaposvári TK
fotó: Közutasok Kaposvári TK

A fejekben már ott van az NBC-kupa is, hiszen hamarosan Európában is megmutathatja magát az együttes.

Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Investment Közutasok Kaposvári TK II. is hazai pályán lép dobóállásba. Az ellenfél a Fülöp Borozó & Zöldfa Italker TSE egylete lesz szombaton 10 órától.

Címkék: Szank, investment, NB II., Szuperliga, teke, közút, sport, Kaposvár