Az Ebola a Cefre ellen csak egy pontot tudott elcsípni, a Zsírokönyértől pedig az újonc, eddig pont nélkül álló Tuticlean rabolt pontot. Mivel a SZLAMB egylete magabiztosan nyert a játéknapon, így átvették a vezetést a bajnokságban. A Matracvarázs is biztosan szerezte meg a három bajnoki pontot, már az ötödik helyen találhatók. A Belo Bt is fölényes győzelmet aratott a soron következő ellenfele felett, ugyanígy alakult a Ferro mérkőzése a Liberivel szemben. Három ponttal lett gazdagabb a Kórház legénysége, a kadétokat verték magabiztosan.

Belo BT- QLR PC Bontó 6-1
Góllövő: Balogh 2, Kovács, Belovics, Szántó, öngól, ill. Pápai.

A játék minden elemében jobbnak bizonyult az újonc Belo csapata, magabiztosan utasították maguk mögé ellenfelüket. A QLR csak a találkozó elején volt egyenlő partner.

Tuticlean- Zsíroskönyér 3-3
Góllövő: Rákosa 2, Gazder, ill. Virág 2, Balogh.

A jól játszó Tuticlean már 2-0-ra is vezetett a mérkőzés első felében, de előnyüket nem tudták megőrizni a rutinosabb ellenfelükkel szemben, a Zsíroskönyér megszerezte az egyik pontot.

Liberi-Ferro FC 0-5
Góllövő: Németh 2, Varga, Ferenczi, Sallai.

A megfiatalított Ferro nagy lendülettel vetette magát a küzdelembe, gyors, lendületes, több helyzetet kialakító játékának köszönhetően nyerte a rangadónak induló összecsapást.

AGKGY Pontrabló FC-SZLAMB 0-6
Góllövő: Ágoston 2, Tollas, Keszthelyi, Papp B, Sólyom.

A SZLAMB sokpasszos, sokmozgásos játékával sorra alakította ki helyzeteit, melyből jó párat gólra is váltott. A Pontrablókat a kapusuk védései mentették meg a még nagyobb vereségtől. 

Cefre Ebola 2-2
Góllövő: Hortobágyi 2, ill. Pető, Decsi.

Már az első percben vezetést szerzett az Ebola, sok helyzet kimaradt mindkét oldalon, az ellenfelük büntetőt is hibázott. A Cefre sikeresen fordította meg a mérkőzést és pontot rabolt a bajnoktól.

Gépész Kadétok-Kórház 1 -6
Góllövő: Horváth R, ill. Varga 2, Verebélyi 2, Kővári 2.

A találkozó első harmada még kiegyenlített küzdelmet hozott, ezután a Kórház fokozatosan átvette a játék irányítását és magabiztos, ötgólos győzelmet aratott.

VNFSZK-Matracvarázs 2-6
Góllövő: Horváth, Wéber, ill. Magyar 2, Bunovácz 2, Kiss, Balogh.

Lendületesen, lehengerlően kezdett a Matracvarázs, már 6-0-ra is vezettek. Ekkor kezdett éledezni a Gépész, de a lendületesen játszó ellenfelét nem tudta megállítani.

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport