A városi kispályás bajnokság 12. fordulójában termékenynek bizonyultak a csapatok, sokszor zörgették meg ellenfelük hálóját. Az Ebola ezúttal kilencet gurított kettő ellenében a Kórház gárdájának. Tizenhárom találatot ért el a Ferro alakulata, négy játékosuk osztozott a gólokon. A Matracvarázs megint hozta a kötelező győzelmet, kettővel ért el többet, mint ellenlábasa. A Liberi nehezen nyert a sereghajtó ellen, csak a mérkőzés végén sikerült megfordítaniuk az összecsapást. Egy döntetlen is született a fordulóban, az M-Car és a Cefre osztozott a pontokon. A góllövőlistát Németh Norbert a Ferro csatára vezeti 34 találattal. Egy góllal van lemaradva tőle Decsi Richárd az Ebola játékosa.

Focivilág Kupa eredményei:

Matracvarázs-Maker Autó 4-2
Góllövő: Belovics 2, Bunovácz, Sárközi, ill. Mayer Balázs, öngól.

A Maker csapata kezdte a gólgyártást, 1-0-ra ők vezettek, de még az első játékrészben kiegyenlített az ellenfél, majd a későbbiekben a maga javára fordította az eredményt, gyorsabb, pontosabb játékának köszönhetően.

Kórház-Ebola 2-9
Góllövő: Orsós, Verebélyi, ill. Decsi 3, Laczkó 2, Kulcsár 2, Németh 2.

Az első félidőben a listavezető nem tudott gólt rúgni, csak körbelövöldözte a kaput, vagy az ellenfele jól védő kapusa hárított. A fordulás után sebességet váltottak és tetszés szerint érték el találataikat, meg sem álltak kilencig. 

QLR PC Bontó-Liberi 4-5
Góllövő: Szőke B 3, Hegyi, ill. Kőszegi 2, Varga, Orbán, Palkovics.

Változatos, küzdelmes találkozót vívott egymással a két gárda. Sokáig vezetett a QLR, de nem tudta megtartani előnyét, a Liberi kétgólos hátrányból fordítani tudott.

M-Car Bérautó-Cefre 1-1
Góllövő: Sipos, ill. Sznopek.

Egyenlő erők küzdelmét hozta a találkozó kevés helyzettel, főleg mezőnyjáték folyt a pályán. Az eredmény a látottak alapján igazságosnak mondható.

Somogy Sportja-HGA Biomed 3-0
Játék nélkül

Ferro-Gépész Kadétok 13-1
Góllövő: Németh 6, Ferenczi 4, Varga D 2, Ágoston, ill. Bakonyi.

A mérkőzés elején még jól tartották magukat a kadétok, de az ellenfél fokozatosan fölénybe került és sorra érte el találatait. A végére a Ferro gólarányt javított.

Helyszín

Címkék: Sportpálya 2004 Egyesület, kispálya, város, labdarúgó, bajnokság