Vezetőedzője nélkül kezdte a Kaposvári Vízilabda Klub az OSC elleni bajnokit, Surányi László helyett ezúttal Berta József irányította a hazaiakat - írja a kapospolo.hu

A KVK az első negyed végéig tudta tartani a lépést a listavezetővel, ezt követően azonban fokozatosan elléptek Varga Dániel tanítványai. A félidőben így hét góllal vezettek a vendégek.

A második félidő elején Csoma Kristóf védései és Horváth Ákos távoli bombája ugrasztotta talpra a hazai publikumot, majd Dobos Dávid találatával zárkózott tovább a Kaposvár.

A remek harmadik negyedet követően ismét rákapcsolt az OSC, miközben a hazaiaknál a csereként beállt Szilágyi Ábel remekelt a kapuban. A kaposváriak a hétközi bravúrgyőzelem után ezúttal csak helyenként tudták megnehezíteni a fővárosiak dolgát, így végül magabiztosan, 16-7-re nyertek Manherczék.

Így látták a mérkőzést a főszereplők!


E.ON Férfi Vízilabda OB I – 19. forduló

Kaposvári VK – OSC Újbuda 7-16 (2-5, 1-5, 3-1, 1-5)

Csik Ferenc Versenyuszoda, 300 néző. V.: ifj. Kenéz, Ercse

KVK: Csoma – Petrovski, Langiewicz, ifj. Berta 2, Mijic, Juhász-Szelei, Horváth 1. Csere: Szilágyi (kapus), Kakstedter 1, Jajcinovic, Palatinus, Dobos 3, Tóth, Varga,. Másodedző: Berta József.

OSC: Lévai – Manhercz 3, Várnai 1, Salamon 2, Csacsovszky 4, Burián 1, Hárai. Csere: Sziládi 2, Dala 1, Tóth 2, Vigvári, Hegedűs, Aranyi. Vezetőedző: Varga Dániel.

Címkék: osc, vízilabda, kaposvári vk, sport