Több mint egy éves szünet után ismét Prukner László vezetésével készülnek a Kaposvári Rákóczi FC játékosai. A korábbi sikeredző tavaly januárban távozott a klubtól, most viszont szakmai igazgatóként próbál segíteni az együtesnek abban, hogy kivívja a bennmaradást. Stábunknak így nyilatkozott: "Vannak érzelmi kötődések az ember életében. Én ettől a várostól, klubtól sokat kaptam. Úgy érzem, hogy sokat is adtam, ezt már elmondtam több korábbi interjúmban. Volt egy nem jól sikerült elválás ami azt gondolom, természetesen olyan sebeket hagyott bennem, amik nehezen gyógyultak, de most megkértek arra, hogy nézzem meg a csapatot, látok-e esélyt arra, hogy bennmaradjon ..."

A bennmaradásért folytatott küzdelemben egy új játékos is Prukner László segítségére lehet. Kaposváron folytatja ugyanis pályafutását a korábbi korosztályos válogatott támadó Faggyas Milán: "Nagy múltú klubhoz igazoltam és nagy örömmel érkeztem ide. Nagy kihívás előtt állunk, hiszen a csapatnak biztos tagságot kéne szereznie az NB II-ben. Azt gondolom, hogy ha mindenki egyfelé fog húzni, akkor meg tudjuk oldani ezt az előttünk álló nem könnyű feladatot."

Faggyas akár már a pénteki, Vasas elleni bajnokin bemutatkozhat új együttesében. A 15. helyen álló Rákóczi pénteken 15 óra 30 perckor lép pályára az éllovas otthonában, ahol bravúr lenne a pontszerzés.

Az ősszel, hazai pályán sikerült megverni a piros-kékeket, és a fiúk most is szeretnék odatenni magukat. A találkozóról szöveges formában természetesen mi is beszámolunk majd.

Címkék: Faggyas, bennmaradás, Prukner, Vasas, edző, Rákóczi, sport