A hírös város együttese az elmúlt években jelentős mennyiségű ezüstkészletet halmozott fel, és a játékosok, a vezetők, valamint a szurkolók most már nem titkoltan várják az első helyet. Ehhez azonban a címvédő Fino legénységének is lesz néhány szava...

68371.jpg


A Gorter Kecskemét együttese időközben lejátszotta a kupadöntő előtti utolsó felkészülési mérkőzését. A Dunaferr ellen öt szett várt a társaságra, amiből végül négyet sikerült megnyerni.
„Másfél hónapja vettem át a csapatot, azóta dolgozunk együtt. Az eltelt idő alatt „összecsiszolódtunk”, a fiúk tudják azt, hogy mit várok tőlük. A sérülés (Tóth András kiesése) ellenére maximálisan felkészültünk az előttünk álló megmérettetésre. A srácokon látszik a jó értelemben vett „pörgés”, az emelkedett adrenalin szint. Közös munkánk során nem éreztem még a csapaton azt a felfokozott állapotot, amiben most vannak. A döntő során fontos szerepet játszik számunkra a pszichikai felkészülés, hogy ez a felfokozott várakozás ne vezessen oda, hogy „túlpörögnek” a srácok. Erőben, fejben, taktikai fegyelem betartásában mindenkinek ott kell lennie, tudásának maximumát kell nyújtania. Korábban, a Közép-európai Ligában kétszer legyőzött bennünket a Kaposvár, miért ne most vágnánk vissza?!” - nyilatkozta Szasa Nedeljkovics vezetőedző a klub hivatalos honlapján.

A FÉRFI ÉS A NŐI DÖNTŐT, VALAMINT A KÉT BRONZMÉRKŐZÉST ÉLŐBEN KÖZVETÍTI A KAPOS.HU INTERNETES PORTÁL!

Program:
9:30 - férfi bronz mérkőzés: MAFC-BME - Dági KSE
12:00 - TESCO ülőröplabda döntő
14:30 - női bronz mérkőzés: Linamar- Békéscsabai Röplabda SE - Aluprof TF Budapest
17:00 - női döntő: Vasas Óbuda - TEVA Gödöllői RC
19:30 - férfi döntő: Fino Kaposvár - Gorter Kecskeméti RC

Címkék: kecskemét, fino, mérkőzés, röplabda, kaposvár, sport