csapat


Revansra készülnek a Kecskemét ellen a kaposvári kosarasok. Hendleinék a bajnokság első fordulójában nagyarányú vereséget szenvedtek a Hírös városban. A 84-58-ra végződő találkozót követően azonban sok minden változott a KKK csapatánál.

- Teljesen más mérkőzés lesz, mint az első fordulóbeli, már csak azért is mert remélhetőleg nyerni fogunk. Játékoscserék történtek ahhoz képest. Kecskemét tudjuk, hogy nagyon jó csapat, egységes csapat, együtt vannak, együtt játszanak, nem hiába állnak ott a tabella elején - Fodor Márton, Kaposvári KK.

A Sztojan Ivkovics vezette kecskeméti csapat nyolc győzelemmel és három vereséggel várja a szerdai bajnokit. Az alföldiek talán legnagyobb erőssége a jó védekezés.

- Próbáltunk odafigyelni, hogy azért a pihenés és a munka megfelelő egyensúlyban legyen, hiszen a kulcsjátékosok nagyon sokat játszanak. Remélem, hogy a Kecskemét kemény védekezése ellen normálisan tudunk majd támadni, és akkor szerintem nem lesz gond - Kiss Kornél, Kaposvári KK.

A kaposváriak mellett szól, hogy a hétvégén nem játszottak bajnokit, míg a Kecskemét hosszabbításos meccsen kapott ki szombaton Zalaegerszegen.  

- Nagyon kemény mérkőzésre számítok. Remélem bírni fogjuk erővel, hiszen még nem tudni, ki fog játszani, ki nem. Nekünk ez a szerda-szombat úgy gondolom, hogy ebben a felállásban azért nem mindig kedvez, és ez úgy gondolom kijött a Falco ellen is, amikor a negyedik negyedben nem koncentráltunk eléggé, remélem ez hazai pályán nem fog bekövetkezni, illetve most volt egy hetünk felkészülni erre a meccsre, úgyhogy én nagyon bizakodó vagyok - tette hozzá Fodor Márton.

A találkozón kulcsfontosságú lehet a horvát Hrvoje Puljko játéka.

- Ők jobban vannak. Még kérdéses ugye a Puljko játéka, majd meglátjuk, remélem, hogy tudja vállalni - válaszolta Kiss Kornél.

A nagy érdeklődéssel várt találkozó szerdán 18 óra 45 perckor kezdődik a Városi Sportcsarnokban, melyről természetesen a KaposPont is élőben beszámol!

Addig is nézze meg beharangozónkat a mérkőzésről:

Címkék: basketball, klub, nb1, kosárlabda, kaposvári, sport