fino


A szép kecskeméti diadal után hazai pályán szenvedett vereséget a Fino a Közép-európai Ligában. A Humenné nem adott esélyt a gyenge napot kifogó kaposváriaknak, így el kellett könyvelni a 0-3-as ertedményt. A magyar bajnok helyzete nem könnyű, a folytatásban ugyanis három olyan idegenbeli összecsapás következik, amelyen még a játszmanyerés is bravúr lenne.

Demeter György vezetőedző szerint a csapatnak saját magát kell megtalálnia. Ha a Kecskeméten és az előkészületi mérkőzéseken mutatottakat hozzák, akkor öszeáll a csapat. "A következő két fordulóban ragyogó ellenfelekkel játszunk, ráadásul idegenben, a két BL-résztvevővel, a Ljubljaával és az Aich/Dob csapatával, és még van egy pozsonyi mérkőzésünk is. Nekünk ezeken a mérkőzéseken a saját csapatjátékunkat kell játszani" - mondta el a KaposPontnak a mester.

A Ljubljana első két meccsét hazai pályán vívta meg, és előbb 3-0-ra verte a Humennét, majd nagy csatában 3-2-re kikapott az osztrák Posojilnica együttesétől. A Fino ugyancsak két mérkőzést játszott eddig.

A szlovének elleni idegenbeli találkozó pénteken 18 órakor kezdődiuk. A kaposvári együttes tagjai egészségesek, mindenki bevetésre kész.

Címkék: férfi, Fino, mérkőzés, nemzetközi, röplabda, sport