rákóczi


A hétvégi, szombathelyi találkozón ismét előjöttek a már megszokott hibák. A kaposváriak az első és a második félidő elején is gólt kaptak, ami nagyban meghatározta a folytatást – és átírta az elképzelt taktikát. Ebben az évadban már  negyedszer fordult elő, hogy a meccs elején kapitulált a zöld-fehér védelem, ami több mint bosszantó. És még egy érdekes számadat: a fiúk egyetlen egy mérkőzést sem voltak képesek lehozni kapott gól nélkül.

Szakmai elemzésbe ebben az írásban nem érdemes belemenni, egy azonban biztos: valamit lépni kell! A hátrány még nem ledolgozhatatlan, de az eddig látottak alapján nehéz bármibe is belekapaszkodni, és nehéz őszintén arról beszélni, hogy a csapat előbb-utóbb elindul felfelé a tabellán. Tíz meccsen az egy győzelem, egy döntetlen, nyolc vereség mutató édeskevés.

Egy ilyen helyzetben, ha a pályán nem megy, bizony a klubvezetésnek kell lépnie valamit. Az edzőváltás lehetőségéről információink szerint megoszlanak a vélemények a tulajdonosok között  is. Tény, hogy Prukner László a klub történetének legsikeresebb edzőjévé vált az elmúlt években, de az is tagadhatatlan, hogy az idei játékosállomány nem üti meg a korábbiak szintjét.

A kiesés  valószínűleg végzetes lenne a klub jövője szempontjából, így mindent meg kell azért tenni, hogy változzon a helyzet.

Lehet, hogy már szerdán okosabbak leszünk?

Címkék: illés, prukner, nb2, rákóczi, kaposvári, sport