A városi kispályás bajnokság első osztályában listavezető Kaposstihl FIFA gárdája már a mérkőzés elején 2-0-ás előnyre tett szert az élcsapatokra mindig veszélyes M-Car Autókereskedés ellen.

- Az M-Carral meg szoktunk küzdeni, de a mai meccsen mindenképp nyerni fogunk és úgy gondolom, hogy nem is fogjuk már ezt a bajnokságot elveszíteni - Rébay Tamás, Kaposstihl FIFA 2005.

Az M-Car lelkes csapata 0-2-nél sem adta fel, és már az első félidő végére megfordította az eredményt. A folytatásban újabb három gólt értek el a zöld mezesek és végül 6-3-ra nyerték a találkozót.

- Mindenkit meg lehet verni szerintem, hát a mérkőzéstől meg egy sportszerű meccset várok. Csapatomtól azt, hogy normális védekezést és hogy normálisan játszunk. Magamtól, meg hogy ne kapjak potyagólt - Varga Dániel, M-Car Autókereskedés.

A FIFA bajnoki címe ezzel a vereséggel még korántsem biztos, hisz a SIM Team és a Hidromobil is győzni tudott a legutóbbi játéknapon, így a két ellenlábasnak már csak három pont a hátránya a listavezetővel szemben. A dobogóra még a MÁV Kollégium is odaérhet, Kulték 4-2-re verték a Bombardier gárdáját.

A tabella hátsó felében is zajlik az élet: az SS 1999 alakulata a Mobilvilág GSM ellen aratott 9-1-es sikerével nagy lépést tett a bennmaradás felé. A kispályás élvonal legközelebb hétfőn 17 órai kezdettel veszi birtokba a Városi Sportcsarnok műfüves pályát.

Címkék: pályás, kis, labdarúgó, bajnokság, kaposvár, sport