Lányok nélkül nem boldogulhattak volna a résztvevő együttesek a kaposfüredi Unisex Kupán. A szabályok szerint ugyanis egy csapatban minimum két hölgynek folyamatosan a pályán kellett lennie a mérkőzések alatt. A jó hangulatú tornára tizenegy gárda nevezett.

- A csapat egy része Zimányból érkezett. Igazából a lányok azok, akik korábban is egy csapatban játszottak, és hozzá szereztünk olyan fiúkat, akik elsősorban a család, illetve a baráti társaságból tevődnek össze - Gelencsérné Hideg Eszter, Érvénytelenek.

A torna egyik favoritja a kaposvári In-Team csapata volt.

- A főszervező nagyon jól összehozta ezt a tornát. A csapattársaim szerintem nagyon jók. Régen együtt játszottunk a Táncsics Mihály Gimnáziumban.  Ez egy unisex kupa, tehát fiúk is játszhatnak és a volt edzőm hozta ismerőseit, barátait, úgy gondolom, hogy egy nagyon jó csapatot sikerült összeszervezni - Kalina Katalin, In-Team.

Az In-Team gárdája rajt-cél győzelmet aratott a tornán: Kalináék veretlenül végeztek az első helyen. Az ezüstérem a patalomi illetőségű Haribo csapatának jutott, míg a házigazda Nyenyec FC harmadikként zárt.

A legjobb játékos a férfiak mezőnyében Kustos András, a nők között pedig Eigner Eszter lett, a legjobb kapusnak járó serleget pedig Hankovszki Tamás érdemelte ki.

A torna legszebb játékosának Vetró Dominikát választották, míg a gólkirályi címnek Varga Roland és Bödő-Schmidt Krisztina örülhetett.

Címkék: unisex, team, kispálya, kupa, kaposvár, sport