A somogyiak az Alba Fehérvár elleni hazai szoros derbi után holnap este a bajnokcsapat otthonában lépnek pályára, és ők is tudják: Szolnokon nem ők számítanak esélyesnek...

Az elmúlt időszakban kiderült: a középszakaszban már nincs könnyű mérkőzés. A KKK nagy bravúrral bejutott az elit mezőnybe, és eddig egy győzelem, két vereség a mérlege a pontvadászat második részében. A Paksot jó játékkal sikerült megverni, Körmenden, majd hazai pályán a Fehérvár ellen azonban alulmaradt a társaság. Fekete Ádm fiai a negyedik helyről várják a folytatást.

- Természetesen megyünk tovább, minden esélyünk megvan arra, hogy a négybe kerüljünk. Tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű. A mögöttünk lévő csapatok hoztak új játékosokat, frissítettek a középszakaszra, ezt mi nem tudtuk megtenni, de ezt abszolút nem mentségként mondom - mondta a csapat vezetőedzője, Fekete Ádám.

A fiúk következő ellenfele a bajnoki címvédő Szolnok lesz, ráadásul idegenben. Az Adria Ligában is szereplő Tisza-parti együttes saját otthonában egyértelmű esélyesnek számít, de a somogyiak szeretnék felborítani a papírformát. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozóról online közvetítésben számolunk be oldalunkon.

Címkék: szolnok, kkk, fekete, sport, kaposvár