Ha nehezen is, de kétgólos sikert aratott a Kaposvári Rákóczi a Dunaújváros ellen az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 27. fordulójában.

A zöld-fehérek találatait Ekker és Babinszky szerezte a második félidőben.

Székely Tibor: – Nehéz szülés volt, de mindig ezek a legszebbek. A srácok mentek előre és a nagy meleg ellenére próbálták megvalósítani azt, amit a találkozó előtt megbeszéltünk. A legnagyobb pozitívum a győzelem, illetve az, hogy Szabó Milán is lehetőséget kapott, hiszen a jó játékkal adósak maradtunk. Ebből is látszik, van még hova fejlődnünk, ugyanis nem ismertük fel a számunkra eddig ismeretlen játékhelyzetet, azt, amikor az ellenfél emberhátrányban visszaáll a saját tizenhatosára.

Borsányi István: – Tudtuk, hogy a Kaposvár egy jó csapat, az pedig tovább nehezítette a helyzetünket, hogy az ötödik perctől emberhátrányban játszottunk, de csapatom mindent megtett annak érdekében, hogy jó eredményt érjen el.

Kaposvári Rákóczi FC–Dunaújváros 2–0 (0–0)

Kaposvár, Rákóczi Stadion, 400 néző. V.: Szommer A. (Kondákor T., Vargha T.).

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler D. – Heil (Gál M., a szünetben), Harsányi D. Kis-Fónai – Ekker, Horváth B., Mayer M. (N. Mazzonetto, az 51. percben), Szederkényi, Pusztai – Babinszky (Szabó M., a 91. percben), Hampuk (Bíró D., a 69. percben). Vezetőedző: Székely Tibor.

Dunaújváros: Molnár L. – Puskás, Szepessy, Eperjesi, Ferenczy – Tapiska – Gál B. (Péter N., az 51. percben), Molnár M., Jakab B., Hegedűs K. (Stampfel, az 54. percben) – Bata. Edző: Borsányi István.

Gólszerzők: Ekker (az 56. percben), Babinszky (a 90. percben).

Kiállítva: Eperjesi (az 5. percben).

Sárga lap: N. Mazzonetto (a 87. percben).

Címkék: dunaújváros, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport