. A zöld-fehérek legutóbbi négy bajnoki találkozójukon nem kaptak gólt, ami mindenképpen biztató jel a kezdés előtt. A vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődő összecsapás Prukner László vezetőedző 250. élvonalbeli mérkőzése lesz a sorban.

A keddi Magyar Kupa-búcsú kissé árnyalta az elmúlt hetek összteljesítményét, de mindenképpen biztató, hogy a Rákóczi az OTP Bank Ligában 16 ponttal a 9. helyről várja a folytatást. A szeptemberi döcögős produkció után - úgy tűnik - összeáll a csapat, Prukner László pedig most már megtalálja azokat a játékosokat, akik eredményesen tudnak egymás mellett futballozni.

- Nem szabad, és nem is engedem, hogy belelovallják a játékosok magukat ebbe a dologba. Akkor ebszélhetünk pozitiv változásokról, ha ezt ki tudjuk tolni még egy-két mérkőzés erejéig. Ezen kell, hogy dolgozzak én is és a kollégáim is, hogy ezt a hozzááálélást, amit produkáltunk a két mecscen, tudjuk huzamosabbb  ideig hozni. Reméljük, nem lesznek kiállítások, és még jobban tudunk koncentrálni ahhoz, hogy a hátralvő mérkőzéseken megfelelőteljesítményt nyújtsunk és megfelelő mennyiségű pontot tudunk gyűjteni – mondja a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Prukner László.

Vasárnap 16 óra 30 perctől, hazai környezetben, NB I-es rangadó következik a nemzetközi porondon menetelő Videotonnal.

- A Videoton ellen élmény lesz játszani. Remélem, nyerünk, mindenképpen nyerni kell – tette hozzá Horváth Tamás, a Kaposvári Rákóczi FC-től.

A kaposváriak legutóbbi két bajnoki találkozójukat megnyerték, és már négy forduló óta nem kaptak gólt.

- A Siófokot megvertük, ennek úgy volt értelme, hogy most is nyerünk. Ez sikerült, és úgy érzem, a csapat kezd összekovácsolódni – mondja Balázs Benjámin, a Kaposvári Rákóczi FC-től.

A középmezőny elég sűrű, egy újabb győzelem akár a negyedik-hatodik helyre is repíthetné a társaságot. Persze, mindenki jól tudja, hogy a fehérváriak ellen nem lesz könnyű a dolga a kaposvári csapatnak. De ne feledjük: a Rákóczi, bajnoki mérkőzésen szeptember 22-e óta nem kapott gólt. A nagy érdeklődéssel várt összecsapás vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődik a stadionban.

Címkék: mérkőzésére, legnehezebb, készül, Videoton, Rákóczi, sport