A III. Kapospont Kupa városi kispályás labdarúgó torna hatos döntőjében ismét új győztest avathattunk. A két éve és tavaly is dobogós Építőipari és a 2011-es aranyérmes Táncsics ezúttal nem kapott esélyt az első hely megszerzésére. A második játéknap záró körében az Eötvös és a Gyakorló is megverte a Munkácsyt, így az utolsó meccsre maradt a döntés. A képeinken látható találkozót végül magabiztosan nyerte meg 6:2 arányban a Gépész a házigazdák ellen.

- Sokat járattuk a labdát, az összes meccsen legalább nyolcvan százalékban nálunk volt a labda. Testnevelő tanárunk szólt, hogy állítsunk össze egy csapatot, igazgatónk támogatott a nevezési díjjal, így indultunk el a kupán - mondta a kaposvári Eötvös iskola sportolója.

- Sikerült eredményesen zárni a napot. A selejtezőből első helyen jutottunk tovább, itt pedig két győztes meccs után megállított minket a jobb Gépész. Szerintem jól helytálltunk - mondta a kaposvári Gyakorló iskola sportolója, Kolumbán Kristóf.

A szervező Sportpálya 2004 Egyesület különdíjakat is kiosztott. A gólkirály tíz találattal Vaszilkó Dániel lett a Gyakorló iskolából, a legjobb kapus Veriga István, a legjobb mezőnyjátékos pedig Zakariás Tamás lett, mindketten az Eötvös diákjai.

Címkék: Sportpálya 2004 Egyesület, kispályás, Kupa, Kapospont, foci