A vendég Nagyberki legjobbja, Kisházy Norbert szenzációs eredményt ért el, de ezúttal ez sem volt elég a pontszerzéshez.

A bennmaradásért küzdő Teke Baráti Kör csapata a megyei rangadón szerette volna megragadni az utolsó esélyt. Hazai pályán, a Nagyberki ellen kötelező volt a győzelem.

- Most jelenleg utolsó helyen állunk, a tavalyi harmadik helyhez képest gyengébbek vagyunk. Az utóbbi meccseinket viszont megnyertük, így a bennmaradás reális célnak tűnik - mondta a Teke Baráti Kör Kaposvár csapatvezetője, Vörös Gábor.

A középmezőnyhöz tartozó vendégek nyugodtan készültek a kaposvári összecsapásra.

- Nyolcadik helyen vagyunk, egy jó őszi kezdés után visszafogottabb tavaszi folytatás következett, de így is sikerült bebiztosítani a bennmaradást. Tavasszal többször is csak pár fás vereséget szenvedtünk, ezért lejjebb csúsztunk a tabellán - mondta a Nagyberki-Attala csapatvezetője Németh Tibor.

A találkozó sok izgalmat és fordulatot tartogatott, a hazaiak végül 5:3 arányban jobbnak bizonyultak, így elkönyvelhették a fontos bajnoki pontokat. Érdekesség, hogy a többletfáért járó két pontot a Nagyberki kapta meg, mégsem jött össze nekik még a döntetlen sem. A vendégek legjobbja a 617 fát dobó Kisházy Norbert volt, a kaposváriak közül Takács, Gyűrűsi, Oláh, Illés és Horváth szerzett egyéni pontot. Az alapszakasz a hétvégén fejeződik be, és a Teke Baráti Kör tovább küzdhet az NB I-es tagság megőrzéséért.

Címkék: Nagyberki-Attala, Teke Baráti Kör, rangadó, férfi, teke, sport