A Muraszombat és az Eszék elleni edzőmeccs is elmaradt az év elején, a zágrábiak viszont elindultak és meg is érkeztek a kaposvári városi sportcsarnokba, hogy összemérjék tudásukat a legjobb magyar csapattal. A sok hibával tarkított első szettet a vendégek nyerték, aztán egyenlített a játékba lendülő Fino. A harmadik játszmában újra a horvátok bizonyultak jobbnak, majd megint a házigazda következett. Az ötödik, rövidített játékrész már egyértelmű volt: a Fino kilenc pontot engedélyezett a jó erőkből álló ellenfélnek. A győztes együttesben Geiger András 18, Nacsa Gábor pedig 17 pontot szerzett.


- Hasznos mérkőzés volt, a találkozó jól szolgálta a felkészülést a bajnoki elődöntőre – mondta a lefújás után Demeter György vezetőedző. – Nagyon sok rizikós nyitás jellemezte a játékot, így sok volt az ász, de sok volt a hiba is. Mi 11, a Mladost pedig 13 szervát rontott.
A somogyiak pénteken még kettőt edzenek, majd a hétvégén pihenőt kapnak. A munka hétfőn kezdődik újra, a Kazincbarcika elleni elődöntő március 16-án, pénteken 18 óra 30 perckor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Fino Kaposvár – Mladost Zagreb 3-2 (-19, 19, -21, 20, 9)
Kaposvár, 100 néző, V.: Kovács B., Sántosi P.
Fino: Szabó A. 6, Magyar 3 Geiger 18, Nagy J. 10, Gergye 17, Nacsa 17. Csere:
Deák, Dömötör (libero), ifj. Laszczik 1. Vezetőedző: Demeter György.

Címkék: Zágreb, győzelem, Fino, röplabda, sport