A kaposvári röplabdasport új bázisán, a Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakképző Iskola tornatermében újabb fontos utánpótlástornát rendeztek az elmúlt hétvégén. Ezúttal a juniorbajnokság döntős szereplése volt a tét, és a házigazda Fino fiataljai ismét igazolták a várakozásokat. A több korosztályos válogatottal felálló somogyiak 58 perc alatt verték meg a Csepelt 3-0-ra, és egy perc híján egy óra kellett a Kazincbarcika ugyanilyen arányú legyőzéséhez. Az első találkozón Bozóki Bence és Vajda Tamás volt az együttes legeredményesebb játékosa 18-18 ponttal, a borsodiak ellen Vajda 14, Posztós Bendegúz pedig 12 pontot gyűjtött. A fiúk ezzel továbbjutottak a fináléba, ahol harcba szállnak majd az előkelő helyezések egyikéért…

Az eredmények:

Fino Kaposvár – Csepel 3-0 (17, 12, 18)
Kaposvár: Zsalakovics 3, Bozóki 18, Kiss M. 4, Posztós 5, Vajda T. 18, Halász 5. Csere: Herzsenáth (libero), Hegedűs 2, Csupor. Vezetőedző: Demeter György, edző Varga Péter.

Fino Kaposvár – Kazincbarcika 3-0 (10, 19, 19)
Kaposvár: Zsalakovics 3, Bozóki 11, Kiss M. 3, Posztós 12, Vajda T. 14, Halász 11. Csere: Herzsenáth (libero), Hegedűs 2, Csupor, Bartha 1, Balajcza 1, Horváth N. Vezetőedző: Demeter György, edző Varga Péter.

Címkék: meggyőző, fölény, juniorok, döntőben, Fino, sport